Recreatie zwemmers winnen IJ-SWIM 2017


Drie recreatieve zwemmers van ZPC Amersfoort wonnen op zondag 10 september de IJ-SWIM 2017.

De jarenlange trainingen van Berto Pasker en Marianne Renes betaalden zich wederom uit; in de binnenwateren van IJburg ditmaal.

Margriet Bisschoff finishte als eerste op de 2000 meter vrouwen, in een tijd van 37 minuten en 55 seconden. Peter Aarsman mocht de eerste prijs in ontvangst nemen voor de 2000 meter mannen, hij zette een tijd van 30:44 op de klok. En ook Jan de Kock kon als oud-waterpoloër nog aardig meekomen, hij  tikte op de 2000 meter mannen als 2e aan in een tijd van 32:20.

Maandagmorgen trainen !

Dat ZPC Amersfoort goede zwemmers in het water heeft liggen, mag bekend zijn. Maar wist je dat op maandagmorgen een bijzondere groep zwemmers traint in het Torenbad. Ervaren en minder ervaren zwemmers, variërend in  leeftijd van 40 tot 70 jaar, werken van 9.30 tot 10.30 aan hun conditie en zwemtechniek. Het zwemniveau verschilt per baan. Na afloop van de training drinken we een kopje koffie of thee en dan kan de week weer beginnen.

Aan het begin van dit seizoen heeft onze groep een nieuw trainer gekregen: Edwin van Norden, ook een zeer kundige zwemtrainer bedenkt nu onze zwemprogramma’s en schaaft aan onze zwemtechniek.

Wil je ook op maandagmorgen zwemmen, je bent van harte welkom in onze groep en je mag gratis komen proefzwemmen.

Margot Huijbregts

voor vragen of aanmelden proefzwemmen op maandagmorgen mag je me mailen: mcfhuijbregts@gmail.com