Tank&Schenk! Dubbele beloning!

Peut Kreijne beloont dubbel!

Beste Tank&Schenk-deelnemer,

Het Tank&Schenk-seizoen is weer begonnen! Afgelopen jaar hebben wij als Peut Kreijne diverse acties gehad, zoals de samenwerking met Albert Heijn Hoogland en de Peut-voetbal-actie. Het tweede deel van dit jaar willen wij met jullie samenwerken, de krachten bundelen! Samenwerken zegt het al, dat doe je samen. De energie die wij bereid zijn erin te steken, zullen wij dubbel teruggeven wanneer er vanuit jullie dezelfde energie komt. Daarom geven wij jullie de volgende kans:

De eerste 5 deelnemers die ons benaderen met een leuk idee om hun leden te informeren en enthousiasmeren over Tank&Schenk krijgen hun punten DUBBEL uitgekeerd!

Hoe werkt het precies?

Meld je aan via peut@kreijne.nl en geef een kleine beschrijving over hoe jullie je leden/vrijwilligers gaat informeren over Tank&Schenk. Bijvoorbeeld een leuk stuk in jullie nieuwsbrief, een gave foto op de beeldschermen in de kantine, een spandoek tijdens een event of een leuk doel waar jullie gezamenlijk voor kunnen sparen! Op deze manier kan je je leden laten zien, dat donaties direct ten goede komen van jullie club! Wij kiezen de leukste, origineelste of grappigste 5 acties uit. De punten die worden gespaard, na start van jullie actie, worden achteraf dubbel uitgekeerd.

Meld je voor 15 oktober 2017 aan en zorg dat jullie club deze dubbele punten scoren!

Met vriendelijke groet,

Rosan Kreijne
Anders denken, anders tanken