EEN SPORtieve uitdaging!

ZWEMLOOP


Op zondag 12 mei 2024 zal de 1e editie van de ZPC Amersfoort Zwemloop plaatsvinden. Een gezellig evenement, bedoeld voor plezier en een sportieve uitdaging!

Meer details

We zijn nog druk bezig dit evenement vorm te geven, komende tijd zal hier steeds meer informatie te vinden zijn.

Parcours

Zwemmen
Afstand: 500 meter

Hardlopen
Afstand: 5 kilometer

Inschrijven

Inschrijven kan binnenkort via deze pagina.

Training

Zwemmen
ZPC Amersfoort heeft een eigen Borstcrawlcursus. In 10 weken tijd leer je van onze gespecialiseerde trainers de fijne kneepjes van de zwemtechniek.

Meer informatie en/of aanmelden: zwemacademie@zpcamersfoort.nl

 

Inclusief en veilig sporten

ZPC AMERSFOORT wil dat iedereen zich thuis voelt en met plezier sport. We staan voor een vereniging waarbij er niet wordt gekeken naar afkomst, geaardheid, geloof of handicap: je mag zijn wie je bent! We houden rekening met elkaars verschillen en omarmen onze gezamenlijke passie voor zwemsporten. Daarbij hoort ook respect en behoorlijk gedrag naar elkaar, officials en kader, bestuur, ouders en supporters, in ons eigen zwembad en daarbuiten. Veelal is dit gezond verstand gebruiken. Voor extra kaders hebben we een gedragscode binnen de vereniging en leiden we onze trainers/coaches op met eerste hulp en rond de thema's gedrag, veilig sporten en pedagogiek. Onze functionarissen (officials, bestuur, technisch kader, teamleiders) hebben een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Mocht er eens iets zijn waar je over wilt spreken: zeg het ons! Dit kan ook vertrouwelijk bij onze Vertrouwenscontactpersonen (VCP).

Image
Image
Image
Image