Deze zomer in de amerena!

Freestyle Diving Games


Schrijf je nu in voor de Freestyle Diving Games.
De inschrijving is geopend! Meld je met je groep aan op deze pagina.

Kom met een team van 3 tot 4 deelnemers om mee te doen aan de Freestyle Diving Games van de toren en laat zien dat jouw team de beste tricks van de toren kan!

Bij de inschrijving zijn 2 torentrainingen van 2 uur per training inbegrepen voor ieder teamlid. Tijdens de finale wedstrijd op 12 augustus strijden de teams tegen elkaar voor de beste sprongen. De wedstrijd is op zaterdag 12 augustus van 17:00 tot 21:00u. Vorm jij het winnende team? Schrijf je dan vanaf 9 juli in!


Voorwaarden

Deelnemers moeten 14 jaar of ouder zijn en elk team heeft een teammanager nodig die minstens 18 jaar is (deze springt niet mee in de wedstrijd of trainingen en is er enkel voor het toezicht). De aanwezige trainer bepaalt van welke hoogte je van de toren mag afhankelijk van het niveau van jullie groep. Het dragen van een gekleurd bandje tijdens de training, dat je krijgt als je het bad binnenkomt, is daarom verplicht.

Bij je eerste bezoek aan het zwembad moet je een op papier getekend formulier Eigen risico meebrengen. Je mag ook het formulier in het zwembad tekenen, denk eraan dat als je jonger bent dan 18 jaar dat er een ouder of verzorger mee moet voor de ondertekening.

Inschrijven

Inschrijven voorafgaand aan de games is verplicht en moet via het webformulier. Vanaf 9 juli is het webformulier beschikbaar en start de inschrijving. Deelname kost 25 euro per team, dat kan je afrekenen middels een betaallink die je krijgt na je inschrijving. Wil je vaker trainen dan 2 x 2 uur? Dan kost elke extra training van 2 uur € 2,50 per training per persoon.

Trainingstijden en wedstrijd
Elke dinsdag en donderdag (van dinsdag 18 juli t/m donderdag 17 augustus) in de zomervakantie van 17:30 tot 19:30u in het Torenbad in de Amerena.

De wedstrijd is op zaterdag 12 augustus van 16:00 tot 20:00u op dezelfde locatie. Meer informatie daarover volgt.