BETER LEREN ZWEMMEN

Technieklessen


ZPC AMERSFOORT biedt diverse groepen waar je kan werken aan je zwemtechniek! Welke groep past bij jou?

Image

Borstcrawlcursus

Leer de perfecte borstcrawl! Zwemmen is het nieuwe hardlopen. Steeds meer mensen willen een mooie borstcrawl leren. En als je naar een triatlon toewerkt, is het natuurlijk fijn als je de snelste zwemslag goed beheerst. Amerena biedt in samenwerking met ZPC AMERSFOORT een borstcrawlcursus aan met professionele begeleiding. 

Voor wie?
Ben je een beginner, iemand die een nieuwe zwemslag wil leren of werk je naar een triatlon toe en wil je door borstcrawl te zwemmen een snellere tijd realiseren?

Overige informatie

 

Image

Trim Zaterdag

Werk je op de zaterdagochtend graag aan je conditie en zwemtechniek? SRO en ZPC Amersfoort werken samen om trimzwemmen voor volwassenen van niveaus mogelijk te maken. Het hele jaar door is er een gediplomeerde en ervaren trainer aanwezig en zijn er voor alle snelheden banen beschikbaar. Laat je uitdagen in een gezellige en ontspannen sfeer!

Voor wie?
Kan je in een uur tussen de 500 en 3.000 meter zwemmen met korte rustpauzes? Beheers je de basisvaardigheden van de slagen schoolslag, borstcrawl en rugcrawl? Trim Zaterdag is een laagdrempelige manier om goed en gezellig te kunnen zwemmen!

 Overige Informatie

  • Twee keer per jaar is er een gezamenlijke clinic voor alle zwemmers
  • Benodigheden: plankje, pull buoy, zoomers
  • Er wordt gezwommen tussen 10-11 (alle niveaus + baan voor instromende zwemmers) en 11-12 (alle niveaus + ruimte voor proeflessen)
  • De kosten bedragen een basislidmaatschap bij ZPC Amersfoort (Tarief F) en, per keer, een entreekaartje voor het zwembad.
  • Vaker zwemmen? Dan hoef je je basislidmaatschap alleen maar uit te breiden met de uren die je extra wilt zwemmen. Zie ook trimzwemmen.

Kom vooral proefzwemmen! Dat kan drie keer. Zie voor meer informatie over Trim Zaterdag het informatiedocument. Voor vragen kunt u altijd mailen.

basislidmaatschap
+ (per keer) entreekaartje Amerena

Image

Videoanalyse

Binnenkort meer informatie.

Tom Rikhof (ZPC AMERSFOORT)

€ 35,00 per keer