Bekeren! Dames 1 naar 1/8 finales!

ManMeerCup Dames

Voor de 1e ronde van de ManMeerCup won Dames 1 zaterdag j.l. in Enschede met 15-9.
Inmiddels vond de loting voor de volgende rondes plaats. Voor de 2e ronde (14-15 oktober) is ons team vrijgeloot. Daarmee gaan de dames door naar de 1/8 finale. Deze wordt verspeeld op 2 december a.s. Dan wordt in een uitwedstrijd de winnaar van De Gouwe Da tegen Polar Bears Da2 ontmoet.
De kwartfinales vinden plaats op 13-14 januari a.s.

ManMeerCup Heren

Heren 2 redde in de ManMeerCup het zaterdag j.l. tegen Widex GZC DONK H2 niet. Daarmee is het team uitgeschakeld.

KNZB Beker Heren

Zoals bekend speelt Heren 1 in de 1e ronde uit (zaterdag 21 oktober) en thuis (zondag 22 oktober) tegen ZPB H&L Productions.
De kwartfinales worden gespeeld op 2 december.

Twente touernooi

In het bekende seizoen openingstoernooi voor ploegen uit de Eredivisie (weekend 2-3 september) behaalde Heren 1 in zijn poule de 2e plaats. Gewonnen werd er van Polar Bears (10-4), Brandenburg (13-2) en De Ham (12-7). Verliespartijen tegen ZPB (6-7) en UZSC (5-6).