Vacature NJK / NK trainer-coach (M/V)

Wil je graag werken met de beste (junioren / jeugd) zwemmers van Nederland en heb je de ambitie om van het trainersvak je beroep te maken? Dan zoeken we jou!

ZPC AMERSFOORT is een springplank voor talent. Zowel voor zwemmers als trainers! In verband met het vertrek van onze coaches verantwoordelijk voor de junioren (naar PSV/KNZB) en de jeugd (naar Denemarken) zoeken we spoedig versterking in ons trainersteam. We zoeken trainers die leergierig zijn en passen in een ervaren maar lerende omgeving, waarbij gestreefd wordt naar topprestaties! Binnen ZPC AMERSFOORT zijn voldoende mogelijkheden om jezelf en je sporters te ontwikkelen: ondersteund met testen en meten, voldoende trainingsgelegenheid in een 50m-bad, kracht- en landtraining, (para)medische ondersteuning, video-opnames en begeleiding van ervaren trainers/coaches/specialisten. Afgelopen seizoen is een start gemaakt met oriƫnterende gesprekken om een OC in Amersfoort te realiseren. Naast commitment vanuit de club, de KNZB en de politiek is hier ook geld voor nodig. Deze gesprekken worden in 2021/2022 voortgezet en de ambitie is om via een pre-OC op termijn een volwaardig opleidingscentrum voor midden Nederland te hebben, waar je nadrukkelijk een rol wordt toebedeeld.

Wij bieden afhankelijk van leeftijd en ervaring passende opleidingsmogelijkheden en bij bewezen geschiktheid en/of aantoonbare relevante ervaring uitzicht op een reguliere trainersvergoeding.

Wij vragen tenminste een trainersdiploma niveau-3 of bereid deze (versneld) te halen en/of ervaring als (inter)nationaal zwemmer!

Lijkt het je leuk en wil je meer weten, wij komen graag spoedig met je in contact, ook als je denkt op onderdelen iets te kunnen betekenen. Mocht je goede kandidaten kunnen aanbevelen dan zouden we ook graag van je horen! Neem dan uiterlijk 18 juni contact op met Tom Rikhof (hoofdtrainer zwemmen) via hoofdtrainer.wz@zpcamersfoort.nl / 06-12900972 of Jean-Louis Geutjes (voorzitter zwemmen) via voorzitter.wz@zpcamersfoort.nl