Heren 1 haalt volle winst, maar bekert niet verder!

Ook de tweede wedstrijd van Heren 1 in dit Pinksterweekeinde is met de volle winst afgesloten. In Eindhoven werd PSV met 9-19 teruggewezen. Maar helaas is het bekeravontuur toch ten einde. In Utrecht wist Het Ravijn de al geplaatste ploeg van UZSC nipt met 10-11 te verslaan en daarmee de 2e plaats in deze 1e ronde veilig te stellen. Overigens, ver in de 2e periode leidde Het Ravijn zelfs met 2-7.

In Eindhoven werd het voor Heren 1 een regelmatige overwinning. Periodestanden: 2-4,3-5,2-5,2-5.
Max van der Werve werd deze keer topscorer (5x), Mitchell Budding en Sebastiaan van Mil scoorden ieder 3x, Mees Keuning en Lars Reuten ieder 2x en Jorren Hanselaar, Mark Siewers, Jort van der Werve en Dominic van de Bunt ieder 1x.

Voor Heren 1 is het seizoen nu ten einde. Er kan teruggekeken worden op echt mooie resultaten. Zeker voor een ploeg die in feite net gepromoveerd was. Maar zowel in de ‘gewone’ Eredivisie-competitie als in de Beker kwam de ploeg net een klein beetje geluk tekort om in beide gevallen tot de ‘laatste vier’ door te dringen.

Zie ook “Dit weekeinde”.