Heren 1 begint dit weekend goed!

De 1e ronde van de bekercompetitie is zijn laatste weekend ingegaan. In dat weekend (22-23 mei) speelt Heren 1 twee wedstrijden.

Zoals bekend zijn daar 14 teams uit de Eredivisie verdeeld over 2 poules van ieder 7 teams. Dit weekend nog twee rondes (op zaterdag thuis tegen ZVL en op zondag uit bij PSV) en dan volgen een week later de kruisfinales (1A vs 2B en 2A vs 1B) en tenslotte de Finale.

Op zaterdag startte onze ploeg tegen ZVL-1886 heel slap en stond dan ook vrij snel met 0-3 achter. Nog voor de eerste rust werd dat glad gestreken. Daarna bleven onze mannen de wedstrijd licht domineren en liepen in de laatste periode uit naar 13-7. In het slot toch weer een verslapping en daardoor scoorde ZVL nog 3x (13-10).
Mees Keuning, Danny Budding, Lars Reuten en Max van der Werve scoorden ieder 2x en Mark Siewers, Mitchell Budding, Jort van der Werve, Sebastiaan van Mil en Jorren Hanselaar ieder 1x.

Morgen (zondag) speelt Heren 1 nog in Eindhoven tegen PSV. Bij winst is de ploeg verder afhankelijk van het resultaat van Het Ravijn tegen UZSC om vast te stellen of onze ploeg of Het Ravijn naar de kruisfinale van deze bekercompetitie gaat.

Uitslagen wedstrijden zaterdag:
Schoonderbeek Bouw ZPC AMERSFOORT – ZVL-1886 Tetteroo 13-10
Het Ravijn – PSV 13-6
De Ham – UZSC 8-14
ZPB H&L Productions – SVH 20-10
ZV De Zaan – AZC 10-17
Widex GZC DONK – Waterpolo Den Haag 17-8

Zie verder “Dit weekeinde”.