Goed nieuws! We mogen weer!!

Beste clubgenoten, goed nieuws!! 

Op maandag 18 mei gaat Amerena weer open!

Om alles in goede corona-proof banen te leiden wordt op maandag 18 maart door Amerena eerst gestart met leszwemmen en banenzwemmen.

Ook wij starten maandag 18 mei gefaseerd weer met onze zwemactiviteiten. We beginnen volgende week met 4 dagen ‘proefdraaien’ door de zwemafdeling (A+ selectie) en waterpoloafdeling (Heren- en Damesselectie).

Wat gebeurt er nog meer:

  • Op 18 mei wordt gestart om i.s.m. Amerena/SRO een planning te maken voor de komende weken/maanden voor alle sporters van onze vereniging. Bij het maken van deze planning zijn alle afdelingen van onze vereniging betrokken.
  • Bij het maken van de planning is het belangrijk dat de verspreiding van het corona virus zoveel mogelijk moet worden voorkomen. Dit betekent dat er in Amerena een aantal ‘leefregels’ gelden. Door deze leefregels is er in totaal minder badwater en tijd beschikbaar voor onze trainingen of lessen.
  • Na de 4 dagen ‘proefdraaien’ is het de bedoeling dat we vanaf 25 mei in een aangepast programma (dus anders dan wat we gewend zijn) en met strikte ‘leefregels’, allemaal weer kunnen sporten in Amerena.
  • Komende week wordt aan alle afdelingen gevraagd om voor hun specifieke discipline een protocol op te stellen voor de manier van trainen waarmee we voldoen aan de regels die door de overheid en de gemeente Amersfoort zijn gesteld.
  • Alle leden, trainers en coaches ontvangen komende week het algemene ZPC AMERSFOORT COVID-19 protocol en een specifiek deel voor hun afdeling. Het algemene ZPC AMERSFORT corona-veiligheidsprotocol geldt voor alle leden.
  • Alle trainers en coaches ontvangen komende week informatie en instructies hoe te starten vanaf 25 mei. 

Indien u voor u zelf en buiten de zwemtijden van de vereniging banen wil zwemmen, is dat mogelijk. U dient zich dan hiervoor aan te melden via de website van Amerena en zelf een kaartje te kopen bij de kassa in Amerena.

We proberen u de komende tijd zo goed mogelijk geïnformeerd te houden over de ontwikkelingen in Amerena die betrekking hebben op onze vereniging. Houdt u hiervoor onze website in de gaten.

Met sportieve groet namens het bestuur,

Ronald Pijtak
Secretaris.