3 sept.: Alice en Robin Lindhout geven clinic!

Volg de clinic van Oranjecaptain Robin Lindhout en voormalig wereldtopper Alice Lindhout

Laat deze kans om te leren van deze Nederlandse wereldtoppers niet lopen!

 

Wanneer? 3 september

Waar? Sportfondsenbad Amersfoort

 

Alice Lindhout was jarenlang een van de beste speelsters van de wereld. De huidige trainster van ZPC AMERSFOORT speelde en won met het Nederlands team en in clubverband vele Europese en mondiale toernooien. Jaren lang heeft zij gespeeld in Italië, Australië en Nieuw-Zeeland  en net als tijdens de periode in oranje was ze ook daar topscoorder. Haar kennis en ervaring in het waterpolovak wil zij graag delen met de nieuwe generatie waterpoloërs (12 tot en met 17 jaar).

 

Dat doet zij samen met haar neef Robin. De aanvoerder van Oranje speelde competitie in onder meer Kroatië, Frankrijk, Spanje, Griekenland en Hongarije. Met zijn levensgevaarlijke schot kroonde hij zich meerdere malen tot topscorer in binnen- en buitenland. Al zijn (internationale) kennis en ervaring komt in de clinic aan bod.

 

Tijdens deze clinic geven Alice en Robin een presentatie over verschillende onderwerpen als de aanval (1-0) onder druk van een verdediger en schiettechnieken. Daarna worden de geleerde vaardigheden in het zwembad in praktijk gebracht.

 

Meld je dus snel aan, in ieder geval voor 18 augustus op e-mailadres: luanadengler@hotmail.com. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, vol = vol.