Met 50% korting naar de World Cup in Eindhoven

Zwemliefhebbers moeten op 11 en 12 augustus in Eindhoven zijn. In het Pieter van den Hoogenband zwemstadion strijden de beste zwemmers ter wereld in de FINA/airweave Swimming World Cup Eindhoven presented by EIFFEL.

De World Cup in Eindhoven volgt meteen op het WK zwemmen in Boedapest als veel van de zwemmers in topvorm zijn. De Nederlandse ploeg is op volle sterkte bij de World Cup aanwezig. De complete WK-selectie met onder anderen Ranomi Kromowidjojo, Femke Heemskerk, Ferry Weertman en Jesse Puts verschijnt aan de start.

De Nederlandse zwemmers nemen het in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion op tegen de absolute wereldtop. Olympische en wereldkampioenen als Katinka Hosszu, Sarah Sjöström, Kyle Chalmers, Chad Le Clos, Cate en Bronte Campbell en andere internationale toppers komen in actie.

Wildcards voor clubzwemmers
Nederland beschikt als organiserend land over extra startbewijzen voor de FINA/airweave Swimming World Cup Eindhoven presented by EIFFEL. Deze wildcards zijn gereserveerd voor clubzwemmers. 36 clubzwemmers van 13 verenigingen hebben zich ingeschreven. Zij krijgen de unieke kans om het in de World Cup op te nemen tegen de wereldtop. Van ZPC AMERSFOORT nemen deel Wietse Waninge, Kingue Struijf, Kasper Leeuw, Ben Schwietert  en Thomas Verhoeven!

2=1 ticket actie
Speciaal voor alle leden van verenigingen die meedoen aan de World Cup is er nu een exclusieve korting. Bestel online tickets en profiteer van 50% korting. Deze aanbieding geldt bij een minimale afname van twee tickets voor dezelfde sessie en is niet van toepassing op passe partouts. De exclusieve kortingsactie loopt tot 10 augustus via www.worldcupeindhoven.com/2is1.