11 september Swim To Fight Cancer

ZPC AMERSFOORT komt met meerdere teams en individuen in actie bij de Swim To Fight Cancer op 11 september in de Eem in Amersfoort. Zoals elders op de site te lezen wordt er een heus beachwaterpolotoernooi georganiseerd in de Eem om geld op te halen voor het goede doel.

De zwemafdeling heeft de Swim To Fight Cancer onderdeel gemaakt van de startdag van het seizoen. Ook voorzitter zwemmen, Jean-Louis Geutjes, zwemt die dag mee met het zwemteam van ZPC AMERSFOORT. Voorzitter synchroonzwemmen Hanneke Wiltjer zwemt mee bij het team Synchroonzwemmen. Bij de vorige editie zijn ZPC AMERSFOORT ereleden, Ronald en Atie Pijtak, Lidia van Bon, Loekie van Huissteden en Edwin van Norden ambassadeur geworden van de Amersfoortse editie.

T/m donderdag 1 september kan er nog wekelijks getraind worden in het Bosbad. Hoofdtrainer zwemmen, Tom Rikhof, zet zich sinds 1 juni in om die trainingen veilig te laten verlopen en te begeleiden.

Erevoorzitter Marius van Zeijts is een van de drijvende krachten als voorzitter van de organisatie van de Amersfoortse editie.

Geef je op om mee te doen of doneer aan de teams of deelnemers aan de goededoelenzwemtocht.

Spons zonder Naam
ZPC AMERSFOORT Zwemteam
Maaike en Anneke
Synchroonzwemmen ZPC Amersfoort
Zpc Amersfoort tt1
Arie van de Bunt