Drie zwemmers met Nationale Juniorenselectie op trainingskamp

Tenzing Geutjes (2006), Imme Bousema (2006), Nynke Boerefijn (2007) en gastzwemster Rosalie Reef (2008 – niet op de foto) hebben onlangs deelgenomen aan een trainingsstage in Drachten. Onder het motto ‘elke dag een beetje beter’ hebben ze onder leiding van de bondscoach jeugd (Henri Koek) en begeleidende trainers (Job van Duijnhoven, Harm Rozenga en Steven Hulst) met elkaar gewerkt aan verdere stappen in de ontwikkeling tot toekomstige topper. Buiten het zwembad zijn ze aan de slag geweest met doelen stellen en inzicht krijgen in de te maken stappen. In het water is hard gewerkt aan techniek, snelheid en volhouden. Een gezellig en leerzaam weekend en als ZPC AMERSFOORT zijn we natuurlijk maar wat trots op hun selectie in deze ploeg!