Clubhuis “Olympisch” geopend!

Vrijdag 30 november werd het Clubhuis van ZPC Amersfoort in de Amerena feestelijk geopend! Het was natuurlijk al vanaf het begin (april j.l.) in gebruik, maar eindelijk is er ook mooi meubilair. Heel erg mooi zelfs. Ook aan de verdere inrichting (b.v. mooie bekergalerij!) is meer aandacht besteed.

Nadat voorzitter Wim Oosterboer en clubhuisbestuurder en voortrekker van dit ‘project’, Bert Rouwhorst het woord deden werd de Olympische galerij ontsloten. Op de houten wand, de vijf Olympische ringen en daarin de 19 portretten van clubsporters die uitverkoren werden voor deelname aan de Olympische Spelen. Prachtig.

Vele oud-Olympiërs waren ook daadwerkelijk aanwezig en gelukkig nog vele anderen.

Op de foto boven poseren de aanwezige Olympiërs onder de 5 ringen!


Rob Lampe en zijn team maakte voor “Amersfoort Gezien” een erg leuke reportage. Zie Amersfoort Gezien!

Een indruk van het nieuwe interieur: