Waterpolo Nieuwjaarstoernooi 2019

Op zaterdag 5 januari 2019 is het weer zover: de 18e editie van het Nieuwjaars Waterpolotoernooi van ZPC Amersfoortse! Dit is de eerste keer dat we het toernooi in de spiksplinternieuwe Amerena organiseren. Een nieuw bad met meer ruimte, dus ook meer deelnemers!

Het belooft weer een schitterend deelnemersveld te worden. Vanaf 14.00 uur wordt er gestreden om de ‘Beeld Totaal Bokaal’. Er wordt op vijf velden in twee heren-, twee dames- en een veteranenpoule gespeeld. Zowel de dames als de herenwedstrijden duren 2 x 9 minuten bruto. Na het spelen van de (kruis)finales, is bekend wie de geliefde cup mee naar huis mag nemen.

Archieffoto uit het sportfondsenbad

Na het laatste fluitsignaal zijn de activiteiten echter nog lang niet ten einde. In het nieuwe clubhuis, wordt er voor alle teams en scheidsrechters een Chinese maaltijd geserveerd, waarna weer het ‘nieuwjaars bierfeest’ zal losbarsten. Onder het genot van een drankje kan iedereen op die manier elkaar een gelukkig nieuwjaar wensen en vol goede moed de tweede helft van de competitie tegemoet zien!

Laat voor 10 december weten of jouw team van de partij is door een mailtje te sturen naar: nieuwjaarstoernooi.wp@zpc-amersfoort.nl.

De kosten bedragen € 90,- (inclusief Chinese maaltijd voor 10 personen). De definitieve poule-indelingen en aanvangstijden worden t.z.t. opgestuurd.

Voor meer informatie kun je terecht bij Jasper Wolsing: 06-26732780

Hopelijk tot zaterdag 5 januari 2019!