Robert van Rossum geslaagd als scheidsrechter

Op zaterdag  16 juni 2018 is het examen geweest van drie SR cursussen.
Een geslaagde examen dag mede dank zij docenten, examinatoren en de gastvrijheid van ZV de Dolfijn  waar het examen plaats vond.

Van de 52 cursisten zijn er 44 geslaagd, gaan er 3 nog examen doen is er 1 cursist die herexamen doet. Dat is in een keer een groot aantal nieuwe scheidsrechters!
Jammer genoeg zijn er 4 cursisten voortijdig gestopt.

Bij de geslaagden was ook Robert van Rossum, bij ons al een gewaardeerd trainer en vader van Jelle. Robert is al direct ingedeeld met de bevoegdheid Y-d. Wij feliciteren Robert van harte en wensen hem heel veel plezier bij zijn loopbaan als waterpoloscheidsrechter.

Bij de geslaagden zagen we overigens nog een paar oud-AZ&PC-ers, t.w. Gert de Groot en Redmar Poortstra. Beiden waren kort geleden nog actief bij de afscheidswedstrijd van Lars van der Laan.

Op dit moment en wij nog steeds een tekort aan scheidsrechters! Het ziet er naar uit dat over enige tijd gelukkig weer een aantal leden de volgende scheidsrechterscursus gaan volgen. Hopelijk is er nog meer belangstelling. Graag! Melden bij Rutger Keur s.v.p.: mannen.wp@zpc-amersfoort.nl