“Nieuwe” voetbaltafel in clubhuis

Sinds vanmorgen 18 juli staat er weer en voetbaltafel in het clubhuis, geschonken door voormalig Heren 12 lid Zoran Sinnema. Gezien het feit dat hij nu gaat emigreren naar Panama om daar een uitdaging aan te gaan, stopt hij bij Heren 12. Maar al zegt hij zelf, ik heb veel geleerd en zal zeker mijn baantjes trekken in Panama. “Al kun je van baantjes niet echt spreken bij mij op het strand.” Zoran heeft samen met zijn vrouw een Bed & Breakfeast overgenomen (www.turtlebeachhouse.com) in dit midden-amerikaanse land en daarvoor veel achtergelaten in Nederland. Eén pallet mocht mee met de dierbaarste herinneringen. De voetbaltafel kon er dus niet meer bij. Natuurlijk kon deze ook verkocht worden op internet, maar Zoran koos ervoor deze te schenken aan ZPC Amersfoort.

Hopelijk is iedereen zuinig op de voetbaltafel en kunnen de kinderen er lang van genieten. Drie ballen liggen in de keuken van het clubhuis klaar voor de eerste spelers.

Zoran Sinnema heeft het afgelopen jaar met heel veel plezier gespeeld bij Heren 12, zelf zei hij dat hij nooit verwacht had het spelletje zo leuk te vinden als voormalig voetbalspeler.

Als buurman van één van de andere Heren 12 spelers werd hij vorig jaar overgehaald mee te trainen bij Heren 12, en het spel beviel Zoran goed. Daarnaast beviel ook de gezelligheid in het clubhuis, eerst in het Sportfondsenbad en daarna in de Amerena, goed. Heren 12 moet nu wel hun oudste speler missen, maar hopelijk komen er een paar nieuwe vaders voor terug (zie ook https://www.zpc-amersfoort.nl/heren-12-er-kunnen-nog-meer-vaders-bij/).