Levering van clubkleding!

Beste sporters en trainers,

Namens de ZPC AMERSFOORT Kleding commissie willen we graag een korte update geven met betrekking tot clubkleding. Na de overname van Wim Jaquet door Daka hebben wij zeer constructief overleg gehad met Daka en kledingsponsor Arena. Daarin hebben we ook het bestellen en uitleveren van kleding geƫvalueerd.

In nauw overleg hebben we besloten dat voor het nieuwe seizoen ALLE bestellingen plaats kunnen vinden via ZPC AMERSFOORT en niet meer bij Daka. Dit betekent ook dat de voorraad kleding in de winkel in Amersfoort zeer beperkt is en wordt.

Helaas zijn daarom de laatste weken een aantal (kleinere) maten en modellen niet op voorrraad. Onze excuses hiervoor. Ook het winkelpersoneel is hier nogmaals van op de hoogte gebracht.

De nieuwe manier van bestellen en afleveren gaat het nieuwe seizoen 2018/2019 in. Voor het volgende seizoen organiseren we op vrijdag 31 augustus en zaterdag 1 september in de Amerena een pas, bestel en ruil kleding moment. We zullen hierbij een nieuw ZPC AMERSFOORT bestelformulier gebruiken. Door deze bestelling gezamenlijk te plaatsen kunnen we effectiever uitleveren, zowel voor alle sporters (incl. selecties) als ook voor trainers.

Meer details ontvang je midden augustus en kun je lezen op de ZPC AMERSFOORT website.

Voor alle afdelingen zoeken we vrijwilligers om te helpen met dit bestel en distributie proces.

Meld je dan aan bij Paul en of Rutger. Mochten er vragen zijn dan horen we dit graag.

Met vriendelijk groeten,

ZPC AMERSFOORT
Kleding commissie,
Paul Bosma & Rutger Keur