Extra bericht mbt de ALV van 29 januari aanstaande

Beste leden,

In de eerdere aankondiging van de ALV stond vermeld dat de stukken voor de vergadering naar de destijds verziene planning vanaf 16 januari bij de secretaris opvraagbaar zouden zijn.

Om alle leden van de juiste informatie te voorzien leggen we op dit moment nog de laatste hand aan een bestuursrapportage over het seizoen seizoen 16-17 en het seizoen 17-18 tot op dit moment. Deze bestuursrapportage bevat zowel de financiƫle verantwoording, de sportieve stand van zaken binnen de vereniging en rapportages van de commissies die binnen de vereniging actief zijn. We hebben hiervoor nog iets meer tijd nodig.

De stukken zijn hierdoor vanaf maandag 22 januari opvraagbaar bij het bestuur.

Namens het bestuur en met sportieve groet,

Ronald Pijtak
secretaris