Oproep voor alle leden: Sinterklaas-actie!

Voor alle sporters en leden van ZPC AMERSFOORT!

Ook dit jaar organiseren we weer met alle afdelingen (Zwemmen, Waterpolo, Sterrenplan, Synchroonzwemmen en Schoonspringen) een aantal sponsoracties waaronder de grote Sinterklaas-actie, later gevolgd door de Kerst-actie. Vorig jaar hebben we met zijn allen meer dan 3.500 Euro verdiend!

Iedere afdeling spaart voor sportieve doelen voor het seizoen 2017 / 2018 zoals trainings-stages, materialen en extra toernooien en wedstrijden. Het geld gaat dus vooral naar de teams en sporters! Bij de sectie waterpolo wordt naast waterpolokampen en toernooien ook gedacht aan noodzakelijke voorzieningen in ons nieuwe zwembad Amerena!

Wat is de bedoeling?

Het is de bedoeling dat je zoveel mogelijk Sinterklaas-producten gaat verkopen. Je kunt dit doen door je familie en vrienden te vragen, je kunt de intekenlijst meenemen naar school, je ouders kunnen op hun werk aan collega’s vragen, of je kunt langs de deuren gaan en het aan je buren vragen. We hebben nu ook een Sinterklaaspakket in het assortiment opgenomen. Bijna de helft van de omzet is voor jouw clubdoel! Dus… doe goed je best! De actie loopt tot 16 november, je hebt dus ruim de tijd voor de verkoop.

Hoe werkt dit precies?

Attentie voor:

– Een intekenlijst met een overzicht met alle producten en prijzen. Het is handig als je deze in kleur kunt uitprinten. Op deze manier kun je aan iedereen laten zien wat voor lekkere dingen ze kunnen kopen. Je kan kiezen uit een Excel- en een PDF-uitvoering: Intekenlijst Speculaasactie 2017 Excel of Intekenlijst Speculaasactie 2017 PDF

– Print deze uit. Hierop kunnen de mensen aangeven wat en hoeveel ze willen kopen. Het is een goed idee als de mensen vooraf betalen. Zorg voor voldoende wisselgeld wanneer je op stap gaat! Als mensen niet vooraf betalen dan moet je het bedrag voorschieten. Is de lijst vol? Print er dan gewoon nog één!

Bestellen in de ZPC Webshop

Heb je iedereen gevraagd: tel al je bestellingen bij elkaar op en plaats je bestelling in de ZPC AMERSFOORT webshop https://shop.zpc-amersfoort.nl/.

Je moet daar je bestelling ook meteen online betalen. Instructies staan op de website. Je kunt daar ook aangeven voor welke afdeling, team of sporter de bestelling bedoeld is.

Bewaar je intekenlijst voor de aflevering! Rechtstreeks bestellen op de Webshop kan ook.  Bestellingen doorgeven kan tot donderdag avond 16 november om 24.00 uur!


Wanneer/hoe lang loopt de actie?

Je mag direct beginnen te verkopen. Op vrijdag morgen 17 november worden de bestellingen doorgegeven aan de de bakker. De bakker heeft 1 werkweek nodig om alles te kunnen bakken!

Ophalen van de bestellingen kan donderdagavond 23 november (18.00 – 21.00), vrijdag 24 november (18.00 – 21.00) en zaterdag 25 november (9.00 – 10.30) in de Torenzaal in het zwembad. Daarna kun je alles afleveren.

Ter ondersteuning kan je de mooie flyer nog uitprinten:  Flyer Speculaasactie 2017

Vanaf eind november gaat de webshop ook open voor Kerst-artikelen, zoals kransjes, wijn en een heus ZPC AMERSFOORT Nieuwjaars-pakket!

Heb je vragen stel die aan de afdelings coördinator (zie beneden).

Heel veel succes en plezier met de verkoop!

De Sinterklaas en Kerstactie commissie van ZPC AMERSFOORT

  • Maartje Mulder      synchroonzwemmen (contact, ook voor schoonspringen)
  • Thomas Verhoeven zwemmen (contact)
  • Roy van Beek        waterpolo (contact)
  • Helena Slagter       waterpolo (contact Dames 1)
  • Dana van Leur       waterpolo (contact Dames 1)
  • Anna Hol               penningmeester Sterrenplan (contact)
  • Marianne Barree    activiteiten commissie zwemmen
  • Mark van Spriel     vice voorzitter waterpolo
  • Gertjan Bleeker     financiën Sinterklaas-actie
  • Paul Bosma           voorzitter zwemmen (algeheel contact)