Bedrijventoernooi

Vrijdagavond 27 mei 2016 vond in het Sportfondsenbad Amersfoort de Waterpolo Company Cup 2016 plaats.

In een gezellige sfeer speelden 6 bedrijven SRO, De Vreeden, Hight Voltage, Finedi, PON en de Business Club ZPC vooral om de eer.

Overzicht

De teams bestonden voor een groot deel uit spelers die voor het eerst kennismaakten met waterpolo. Vol enthousiasme werd gespeeld.

Nadat alle punten waren opgeteld bleek dat High Voltage de eerste prijs mee naar huis mocht nemen, zie foto Marc de Groen reikt 1e prijs uit.

Prijsuitreiking

Het was de tweede maal dat het toernooi werd georganiseerd. ZPC Amersfoort vindt het belangrijk om met regionale bedrijven in contact te komen en over en weer te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Zo werd de heerlijke maaltijd werd verzorgd door Puur-Amersfoort, een van de leden van de business club.

De opbrengst van het toernooi komt ten goede aan het eerste heren waterpoloteam. Ze waren op de avond ook aanwezig om te ondersteunen bij bardiensten, instructie en de begeleiding van de teams.

Moe maar voldaan ging iedereen ruim voor middernacht naar huis. Velen vroegen zich daarbij af hoe het toch mogelijk is dat waterpoloƫrs partjes spelen van 8 minuten en dat nog volhouden ook.

De organisatie was in handen van Rens van Liere en Marc de Groen