De Sportlinked App voor iedere waterpololiefhebber!

Of je nu speler, trainer, familie of gewoon supporter bent. Iedereen heeft via de app inzicht in het wedstrijdprogramma, de uitslagen en statistieken. Download de app snel!

In augustus 2014 heeft Sportlink de app Sportlinked geïntroduceerd voor waterpolo. Met de app blijf je eenvoudig op de hoogte van je team, de prestaties en het programma. Met het DWF (Digitaal Wedstrijd Formulier) kan de vereniging het volledig wedstrijdverloop en de uitslag registreren op de tablet. Zo is het mogelijk om als speler, coach of official jouw eigen programma en statistieken te bekijken en/of de statistieken van jouw tegenstander. Het inloggen voor spelers, coaches  en officials kan d.m.v. een e-mailadres en wachtwoord. Dit e-mailadres dient overeen te komen met het e-mailadres dat ook in Sportlink Club geregistreerd is bij deze persoon.

Vanaf dit seizoen 2015/2016, is het ook mogelijk om als toeschouwer, ouders, familie en/of vrienden in te loggen en teams of personen te volgen. Hiervoor is alleen een emailregistratie nodig. De app is dus niet alleen voor spelers, coaches en officials, maar ook voor iedereen die een of meerdere teams wil volgen.

Kijk hier hoe je de app kan downloaden!