Kom trainen bij het Waterpolo Talentencentrum Amersfoort!

Kom trainen bij het Waterpolo Talentencentrum Amersfoort!

ZPC AMERSFOORT heeft al een jaar haar Waterpolo Talentencentrum Amersfoort lopen. Ook dit seizoen kunnen alle fanatieke en talentvolle C-, D- en E-jeugdspelers zich aansluiten om een jaar topsporttraining te krijgen van gerenommeerde waterpoloërs.

In het Waterpolo Talentencentrum Amersfoort krijg je (onder andere) training van Fred van Dorp (3x Olympische Spelen deelname), Arie van de Bunt (één van Nederlands beste keepers ooit, recordinternational en keeperstrainer van Oranje), Brian Beentjes, Lars van der Laan, Norbi Nagy, Dominic van de Bunt, Bero Rusz, en al de overige dames en heren selectiespelers van Eredivisionist ZPC AMERSFOORT. Ook oud-olympiër Niels van der Kolk (met naast twee OS, ook 2 EK’s en een WK op zijn naam) maakt onderdeel uit van het technisch team.

Om je zwemtechniek te perfectioneren krijg je in het Waterpolo Talentencentrum Amersfoort ook een aantal trainingen van Tom Rikhof, hoofdcoach van de zwemafdeling van ZPC AMERSFOORT. Hij wordt bijgestaan door Fabian Beimin (al jaren Nederlands beste op de 200 meter vlinderslag), het schoolslag duo Kasper Leeuw en Jordan Kraaijenhof (beiden een top 10 klassering op de eeuwige ranglijst 50 meter schoolslag) en Jurjen Willemsen (Nederlands snelste rugcrawl zwemmer).

Al deze topatleten vinden het een uitdaging om je de beste waterpoloër van Nederland te laten worden en staan in het komende seizoen bij toerbeurt vrijwel elke zondagochtend in het Sportfondsenbad in Amersfoort klaar om je techniek tot in alle facetten te verbeteren.

Wil je een topper worden, dan zien we je graag in ons Sportfondsenbad!

Dag: 22 zondagen, start op 4 oktober 2015 (voor E: 10 zondagen, start op 11 Oktober 2015)
Tijd: 8:00 tot 10:00 uur
Locatie: Sportfondsenbad, Bisschopsweg 175, 3817 BT, Amersfoort
Info: www.zpc-amersfoort.nl

Aanmelden: jeugd-ef.wp@zpc-amersfoort.nl