Waterpolo 1e weekend 2023

Het waterpololeven 2023 start in het weekend van 7-8 januari!

  • 40e Van Haselen-Waterpolotoernooi: helaas gaat deze ook dit jaar niet door. Combinatie van financiën en afzeggen van buitenlandse ploegen. Helaas.
     
  • Nieuwjaarstoernooi: dit traditionele evenement gaat gelukkig wél door. Op zaterdag van 13:00 tot 17:00 uur (50m-bad), gevolgd door de bekende Chinese maaltijd en feest! Vele ploegen hebben al toegezegd.
     
  • Afscheidswedstrijd: Mark Siewers en Matthijs Lucas hebben een indrukwekkende waterpolocarriëre. Inmiddels zijn ze gestopt met spelen op het hoogste niveau. Een waardig afscheid is gepast. Reserveer maar alvast in de agenda de zondag 8 januari, aanvang 12:30 of 13:00 uur. Nadere bijzonderheden volgen nog.
     
  • Competitiewedstrijd Heren 2: op zaterdag 7 januari om 19:15 uur in Ede tegen Polar Bears H2.