Invallersbepalingen Waterpolo 2018-2019

De structuur van onze waterpolocompetities wordt elk jaar ingewikkelder. Meerdere jaren geleden hebben de Erdivisies Heren en Dames al een aparte status gekregen, daar zijn inmiddels ook de Eredivisies voor Jeugd B bijgekomen en komend jaar zijn ook ingevoerd de 1e divisie Jongens B en de Eredivisies voor Jongens C en die voor Meisjes C.

Vooral talentvolle jeugdspelers/sters komen dan vaak én in de speciale jeugdcompetities uit en daarnaast ook in ‘reguliere’ teams. Dat geeft de noodzaak om de invallersbepalingen daarop aan te scherpen.

Daarmede worden deze regels inmiddels knap ingewikkeld. Daarom hebben we deze maar eens op een rij gezet. Zie bijgaand document Invallersbepalingen 2018-2019

Vooral voor coaches en teamleiders voer om eens goed te bestuderen!