Vrijwilligers voor ONK Zwemmen 22-24 juni

NJJK en Regiokampioenschappen en dan ONK in de Amerena – vrijwilligers gezocht!

Juni is een maand vol me NK’s. Afgelopen weekend een prachtig NK Schoonspringen en NK-F voor de kleinste waterpolo met ZPC AMERSFOORT als 1ste van Nederland. Proficiat!

In het weekend 15-17 juni NJJK zwemmen in Eindhoven, naast de Regiokampioenschappen (B, 50m) in Alkmaar. Onze coaches en trainers maken heel wat kilometers. Uitslagen: https://livetiming.knzb.nl/

Tegelijkertijd kun je in Hoofddorp op 16 & 17 juni naar Synchro Beat en NK Vrije Combinatie kijken voor synchroonzwemmers met een team van ZPC AMERSFOORT tot 15 jaar. En dan:

ONK donderdag 22 tot zondag 24 juni hier in de Amerena.

We zoeken nog vrijwilligers, met name: chauffeurs voor de NL selectie, parkeerbegeleiders, verwijzers en tijdens de finales jonge bakkendragers!!!

Wie helpt ons: geef je op om te helpen bij oa Ilona van de Weerd ilonaweerd@hotmail.com of Paul Bosma voorzitter.wz@zpc-amersfoort.nl . Kom kijken en bewonder onze nationale top zoals Femke Heemskerk en Ferry Weertman. Maar ook onze eigen toppers maken hun opwachting zoals Wietse Waninge, Kingue Struijf , Koen Lems en Olympier Ben Schwietert. Dit belooft een prachtig toernooi te worden.

Kaartjes kopen voor al deze evenementen: https://www.eventbrite.nl/o/knzb-14363833902