Marius van Zeijts bestuurslid LEN

Marius van Zeijts is vandaag (zaterdag 2 juni 2018) gekozen als lid van het algemeen bestuur van de LEN.

Dat gebeurde tijdens het jaarlijkse congres van de Europese zwembond in Boedapest. LEN-voorzitter Paolo Barelli had Van Zeijts gevraagd zich kandidaat te stellen voor één van de twee opengevallen posities in het bestuur.

Marius van Zeijts was al eerder gedurende 10 jaar voorzitter van AZ&PC en werd daarna benoemd tot Erevoorzitter van de club, nu dus van ZPC Amersfoort. In april 2017 werd Marius gekozen tot voorzitter van de KNZB. In de zomer rondde hij zijn militaire loopbaan (laatste fase was drie jaar Zuid Frankrijk) af, waarna hij ruim de tijd kreeg om zich aan de bestuurlijke kant van de zwemwereld te weiden.

Wij feliciteren Marius van harte en wensen hem veel sterkte, succes en wijsheid toe in deze nieuwe functie.