Straks afscheid van Barry Wittenbernds

Schoonderbeek Bouw ZPC Amersfoort en trainer /coach Barry Wittenbernds hebben in goed overleg besloten na dit seizoen afscheid van elkaar te nemen. ZPC Amersfoort is Barry zeer dankbaar voor zijn verdiensten de afgelopen seizoenen. Barry heeft ZPC Amersfoort weer terug gebracht naar de top van Nederland, dit verandertraject heeft een hoop tijd en energie gevergd van éénieder. Daarom is er gezamenlijk besproken dat het goed is dat iemand anders dit nu verder voort gaat zetten.

Met Barry Wittenbernds aan het roer heeft ZPC Amersfoort fantastische resultaten geboekt. Zo werden we in het seizoen 2016/2017 3e van Nederland, werd er begin van het seizoen 2017/2018 Europa Cup gespeeld in Verona en speelden we de halve finale van de nationale beker. Daarnaast is het seizoen nog niet voorbij en is ZPC Amersfoort een gevaarlijke outsider die net als afgelopen seizoen weer mee wil spelen voor het kampioenschap.

De club zal samen met de herenselectie en Barry aan het eind van het seizoen op een mooie en gepaste wijze afscheid nemen.