Trainingsrooster juni: aanpassingen 2 en 9 juni!

Ook dit jaar weer per 1 mei aangepaste trainingstijden! Aangezien er per week wisselende indelingen kunnen zijn hebben we voor deze periode een rooster ‘per dag’ gemaakt. Kijk bij ‘Waterpolo’ bij ‘Trainingstijden’ of ga rechtstreeks naar  Trainingsuren juni2017

Actueel: enkele trainingstijden op 2 en 9 juni zijn aangepast!

Zoals bekend is de brug van het 50m-bad inmiddels gedemonteerd. Dat heeft ten gevolge dat met name op maandag-, dinsdag- en donderdagavond rond 18:00-20:00 uur de verdeling van het water niet optimaal is. Daar kunnen nog aanpassingen uit voortvloeien. Maar vooralsnog zullen we het er mee moeten doen. We vragen hiervoor begrip! Inmiddels is daar een zeer redelijke oplossing voor gevonden. Ga ook hiervoor naar ‘Waterpolo’ en vervolgens naar ‘Trainingstijden’! Of ga rechtstreeks naar Ma Di Do zonder brug