Femke Heemskerk: ‘Zie altijd overal de uitdaging van in!’

Vorige week vond er in De Lieve Vrouw in Amersfoort een besloten voorstelling voor ZPC AMERSFOORT plaats van de documentaire 0.03 seconde. Ruim 60 zwemmers, van minior tot master, zagen de indrukwekkende documentaire waarin topzwemmers Femke Heemskerk, Ranomi Kromowidjojo, Sharon van Rouwendaal, Sebastiaan Verschuren en Ferry Weerman gevolgd werden in de voorbereidingen op de Olympische Spelen tot en met de beslissende races in Rio.

Wat het extra bijzonder maakte is dat Femke Heemkerk  de zwemmers via een live chat een half uur te woord stond en op alle vragen van de zwemmers in ging. Zo weten we nu wat haar favoriete trainingset is, wat ze graag eet voor de training, wat ze had willen doen als ze niet had gezwommen, maar ook wie zij bewonderd en hoe ze haar school combineerde met sport.

Aan alle zwemmers van ZPC AMERSFOORT geeft ze mee: “Zie altijd overal de uitdaging van in. In een zware set, in een geduchte concurrent, maar ook in een set waarin je rustig moet zwemmen heb je nog meer ruimte om extra goed op je skills te trainen.”

We kijken terug op een geslaagde dag dankzij een leuke samenwerking met Filmhuis De Lieve Vrouw, Femke Heemskerk en ZPC AMERSFOORT.  Bedankt iedereen!