Spaar bij Jumbo voor de club!

Elke sportvereniging kan wel een steuntje in de rug gebruiken. Dat geldt zeker voor ZPC Amersfoort! Daarom stelt Jumbo de actie ‘Sparen voor je Sportvereniging’ voor! Jumbo stelt onder de deelnemende vernigingen, per regio, een te verdelen budget beschikbaar.

Sportverenigingen hebben aangegeven waar ze graag voor willen sparen. Dit kun je zien op de pagina’s van de verenigingen op de site van de actie. Jumbo zal de spaarpunten alleen omzetten in materialen, niet in geld. Er staan nu voorlopig een aantal producten, daar kan straks nog in gemuteerd worden.

Hoe kan je sparen voor jouw club, voor ZPC AMERSFOORT?

Tijdens de actieperiode ontvang je bij iedere € 10,- een punt met een unieke code bij de deelnemende Jumbo-winkels. Kijk even op de actiesite welke Jumbo-winkels meedoen! Op deze website kun je heel eenvoudig jouw punten toewijzen aan jouw club! Help de club zijn spaardoelen te bereiken!

Hoe meer punten de vereniging verzamelt hoe meer we kunnen besteden. Aan het einde van de actie wordt per regio het beschikbare budget verdeeld over alle deelnemende sportverenigingen op basis van het aantal ontvangen punten. De hoogte van het bedrag per regio wordt gebaseerd op het aantal verenigingen in die regio.