20 zwemmers naar NK korte baan

Aankomend weekend 4-5-6 november 2016 zal in het Koning Willem-Alexander sportcomplex te Hoofddorp de NK kortebaan 2016 worden gehouden.
Hieraan zal ZPC Amersfoort met een divers team van jong en oud deelnemen. De gelouterde zwemmers zullen hun uiterste best doen finaleplaatsen te halen en medailles mee terug naar de Keistad te nemen, terwijl de jongere zwemmers kunnen proeven aan de unieke sensatie die het NK kb met zich mee brengt. Ben Schwietert zal zich bovendien proberen te kwalificeren voor de WK korte baan in Windsor. Hij komt uit op de 50m, 100m en 200m vrije slag.

Naast de individuele ambities gaat dit hechte team ook op meerdere estafettes de strijd aan met de rest van de nationale top. Dit is ook een mooie gelegenheid om de jongere zwemmers in het senioren veld ervaring op te laten doen. De samenstelling van de estafettes houdt hoofdcoach Tom Rikhof nog even geheim, maar hij heeft wat troeven achter de hand voor een spectaculaire strijd!

De zwemmers zijn direct te volgen via https://livetiming.knzb.nl/onkkb16/index.html, en mogelijk via zwemsport.tv op hun YouTube kanaal.

PS. vergeet niet uw stem uit te brengen op onze toppers die genomineerd zijn voor het Amersfoorts Sportgala 2016.
https://www.amersfoortsportgala.nl/stemmen/.