EKT vrijwilligers gezocht!

Van 23 tot en met 25 juni organiseren we samen met de KNZB het EK-kwalificatie toernooi voor de waterpolomannen in Amersfoort! Een mooi evenement waar we uiteraard hopen op een hoop ZPC Amersfoort rood op de tribunes.

Om als vereniging dit te kunnen organiseren hebben we uiteraard veel hulp nodig. Een greep uit de te verdelen taken:
– Ontvangst en begeleiding teams, scheidsrechters & delegates
– Tickets scannen
– Veld op en afbouw
– Doping chaperones
– Vlagendragers
– Jury

Uiteraard wilt iedereen ook graag wedstrijden kijken, wanneer je meehelpt als vrijwilliger krijg je uiteraard ook gratis toegang tot de wedstrijden. We streven er naar alle taken zo te verdelen dat je ook bij een deel van de wedstrijden op de tribune kan plaatsnemen. Vrees dus niet om alle beschikbare momenten waarop je kan aan te vinken in het formulier!

Klik hier om je aan te melden als vrijwilliger.

Ik ben geen lid van ZPC Amersfoort
Ook als je geen lid bent van de vereniging kunnen we je hulp goed gebruiken. We zouden het super leuk vinden als je komt helpen. Geef dan s.v.p. in de opmerkingen van het formulier ook aan wat je zou willen doen.