Waterpolo bedrijven toernooi Amersfoort

Op vrijdagavond 12 mei 2023 organiseert ZPC Amersfoort het Waterpolo bedrijven toernooi 2023! Dit event biedt een sportief en gezellig bedrijfsuitje. Vanaf 18:00 uur strijden diverse teams om de felbegeerde toernooiwinst.

Deelnemende teams kunnen bestaan uit zowel mannen als vrouwen met zowel ervaren als niet ervaren spelers. Iedereen is welkom en we houden rekening met niveauverschillen.

Voorafgaand staat een uitgebreid buffet klaar in ons clubhuis of bij mooi weer op het buitenterras. Ook zijn een aantal drankjes inbegrepen. Na de wedstrijden komen we weer samen in de kantine voor de prijsuitreiking en voor een welverdiende borrel. Natuurlijk zal de prijsuitreiking niet ontbreken: welk team gaat naar huis met de toernooiwinst?

Dus ben je op zoek naar een leuk bedrijfsuitje of wil je graag kennismaken met waterpolo? Vorm een team van minimaal 7 personen en schrijf jullie uiterlijk 1 mei in via deze link.

Deelnamegeld voor dit evenement bedraagt € 600,- per team, bestaande uit minimaal 7 personen. Dit bedrag is inclusief het buffet en de borrel. Uiteraard mag een team uit meer dan 7 personen bestaan, waarbij per extra deelnemer op € 50,- meerprijs gerekend moet worden. Voor extra niet-spelende deelnemer wordt een meerprijs van € 35,- gerekend. Mocht het aantal spelers/speelsters bij jouw bedrijf onverhoopt een probleem zijn, dan is wellicht een beachwaterpolo toernooi een optie voor jouw bedrijf. Dit is een waterpolo toernooi op een kleiner veld met 4 spelers. Deelname voor beachwaterpolo is € 350,- per team bestaande uit 4 personen.