Bekerspektakel in Bilthoven

Heren 7 is bij ons de enige ploeg die in de Regio voor de bekercompetitie deelneemt. Er werd geloot tegen De Duinkikkers 1 en die wedstrijd zou anvankelijk op zondamiddag in Soest gespeeld worden. Dat is evenwel gewijzigd in het nieuwe zwembad van Brandenburg in Bilthoven.

Met een grote delegatie werd afgereisd naar Bilthoven voor de derby tegen de Duinkikkers. Met spelers aan beide kanten die voor zowel Soest als Amersfoort werd gespeeld beloofde het een heus spectacel te worden. En dat werd het! Beide teams, met ook nog eens een Hengeveld in de basis (neven Jelle en Casper) maakten er een mooie wedstrijd van.

Helaas voor ons Heren 7 trokken de Kikkers aan het langste einde. De echte winnaars? De meegereisde fans op de tribune. Clubgenoten, ouders, opa’s en oma’s. Iedereen was erbij.