ZP-Camp 2022 was zonnig en geweldig!

Afgelopen weekend zijn meer dan 150 kinderen van alle disciplines van ZPC Amersfoort (synchroonzwemmen, sterrenplan, wedstijdzwemmen, minipolo, schoonspringen, zwemvaardigheid en waterpolo) na 2 jaar eindelijk weer op kamp geweest bij de YMCA in Leusden. En wat hadden we er allemaal zin in! 
Op vrijdagavond begon het al voor de kinderen uit 2010 en ouder met veel “Allerskunner” spelletjes. Op zaterdagmorgen begonnen de jongere kinderen bij de Octopus. Voor alle kinderen volgde een hele zaterdag bomvol met plezier, zon, opdrachten, lekker eten, spelletjes en veel gezelligheid. De oudere kinderen hadden zaterdagavond nog de hele Octopus voor zichzelf. Het kamp eindigde zondag met maar één conclusie: het was geweldig en volgend jaar zeker weer!

Van Agnes en Peter kregen we een paar leuke impressies mee: