NK Zwemmen lange baan 16-19 juni in Amersfoort

De KNZB organiseert in samenwerking met ZPC AMERSFOORT van 16-19 juni de NK Zwemmen (lange baan) in Amerena. Vier dagen zullen ruim 450 deelnemers uit heel Nederland uitmaken wie op elke afstand zich Nederlands Kampioen zal kronen. Zowel in de open-klasse als voor paralympische zwemmers. In 2019 was door de corona-pandemie het laatste NK op lang bad ook in Amersfoort. Voor de ploeg van coach Tom Rikhof was dat NK ‘thuis’ een groot succes met meerdere nationale titels en een Nederlands Record. Ook nu zal de lokale club, die onlangs in de competitie zilver behaalde, met een team van ruim 35 zwemmers aantreden in thuisbad Amerena. Wil je er bij zijn, als vrijwilliger, official of toeschouwer? Kijk op de speciaal ingerichte evenement-site voor de laatste informatie!