Onbevredigend verlies Heren 1

Verlies is (bijna) altijd onbevredigend. Maar als je het gevoel hebt dat de (vermeende?) overtredingen aan jouw zijde wel heel erg snel ‘gezien’ worden dan kruipt er een gevoel van ergernis in je. Een gele kaart voor de coach en een rode voor de teamleider waren een bijna logisch gevolg.

Jaamer voor zo’n wedstrijd in de top van het klassement. Natuurlijk is bekend dat Het Ravijn een heel goede ploeg heeft en zeker titelkandidaat is, maar toch …..

Het werd een duidelijek nederlaag. Zie ook “Dit weekeinde”.

Op zondag zou Heren 1 nog naar Den Haag reizen voor de uitwedstrijd aldaar. Maar Waterpolo Den Haag wordt dit weekend te zeer geplaagd door Corona dat de wedstrijd afgelast is.

De KNZB, en ook wij, hopen dat volgend weekend ook de overige waterpolocompetities weer van start zullen gaan. Dat zal waarschijnlijk dinsdagavond bekend zijn. Wij zullen dat dan spoedig hier publiceren en zeker ook voor betrokkenen via de Nieuwsbrief.

Zie verder “Dit weekeinde”.