Cursus ETW en livestreaming : vrijwilligers gezocht!

Zaterdagochtend 20 november vanaf 10:00u zijn er twee uitlegsessies om vrijwilligers te trainen in het gebruik van Elektronische Tijdwaarneming (ETW) en livestreaming.

ETW wordt gebruikt bij zwemwedstrijden ter vervanging van de stopwatches. Aangezien veelal automatisch wordt verwerkt door computers is het maken van de uitslagen minder werk en is de wedstrijd voor publiek veel beter te volgen doordat tijden op het scorebord komen. Om dit bij zo veel mogelijk wedstrijden te kunnen gebruiken is er een groepje vrijwilligers nodig die bekend is met de opbouw, de aansluiting, de bediening en het oplossen van voorkomende storingen. Tijdens de uitlegsessie om 10:00u in de juryruimte bij het 50m bad gaan we daar mee aan de slag! Wij hopen dat u wilt aansluiten. Voorkennis is niet vereist!

Nu opnieuw de tribunes gesloten zijn willen we graag verslag blijven doen van de wedstrijden met beeld, geluid en commentaar. ZPC AMERSFOORT beschikt over de apparatuur om wedstrijden van alle sporten goed te kunnen uitzenden (op internet), de zogenoemde livestream. Wij zoeken van alle afdelingen vrijwilligers om deze livestreams te verzorgen. Tijdens de uitlegsessie zaterdag om 11:30u gaan we aan de slag met de opbouw, aansluiting, configuratie en bediening, maar ook gebruik van camera’s, speaker/commentaar geluid, enz. Het helpt wanneer je een beetje vertrouwd bent met computers en apparatuur maar voor bijvoorbeeld filmen (cameraman/-vrouw) is geen voorkennis nodig. We hebben zo’n 30 vrijwilligers nodig voor de continu├»teit en hopen dat je aansluit zaterdag.

Meer informatie over de ETW cursus/uitlegsessie vind je hier.

Meer informatie over de Livestreaming cursus/uitlegsessie vind je hier.

Wij rekenen op uw komst!