Stage Jongens B1 in Potsdam

Onder leiding van trainer-coach Alfred van Dorp en teamleider Serge ten Broek beleefde het team van Jongens B1 van 18 t/m 21 oktober een prachtige trainingsstage in Potsdam, Duitsland.

Hier enkele impressies van Alfred!

1e dag

Na een voorspoedige treinreis op de fiets van Hbf Potsdam naar het hotel om in te checken. Vervolgens meteen door….lopend naar de 1e training. Even nog wat gegeten en nu chillen/onder zeil…

2e dag

Na een top ontbijtbuffet van 11.30-13.30 lekker getraind om vervolgens lunch te nuttigen in de mensa van @sportpark_luftschiffhafen

Terug naar het hotel om even te rusten/slapen en om 17.00 uur op de fiets naar het bad voor de wedstrijd tegen @osc_potsdam.official

Na het diner, met veel groenten, via de Brandenburger Tor Potsdam terug naar het hotel voor de kraker AJAX – Dortmund. 🙌 Een top dag 💪🏻

3e dag

Na een goede nachtrust en heerlijk ontbijt, lopend naar het zwembad op het sportpark voor de 4e training. Er werd lekker, goed en hard getraind waarna de honger werd gestild in de mensa. Nu chillen en verplicht rusten…💪🏻✌🏻

Vanavond een lekkere wedstrijd gespeeld tegen de OSC Potsdam Orca’s. Zoals zij gisteren de overhand hadden waren wij vanavond duidelijk de betere partij, met goed en beweeglijk spel. Daarna was het tijd voor een grote “groente” burger. Iedereen nu moe maar voldaan op de kamer aan het chillen. 🙌

4e dag

Vanmorgen nog even genieten van wederom een perfect ontbijt in ons luxe hotel… tas inpakken en op de fiets naar het zwembad voor de 6e training. Een laatste lunch in de mensa op het sportpark en op de fiets naar het Potsdam Hbf. Stan moest zich nog even (negatief) laten testen om NL weer in te mogen en de boys nog even boodschappen doen voor het avondeten in de trein…. Vaarwel Potsdam. Veel dank aan Andre Laube, de koning van Potsdam, voor het perfect regelen van ons verblijf bij de Orcas van @osc_potsdam.official.

Uiteraard ook veel dank aan onze 4 sponsoren…., waaronder #AvDSports / #waterpolospullen.nl