Rabobank Clubsupport 2021: stem op ons!

https://www.rabobank.nl/clubsupport

De Rabobank steunt al jaren de sport in Nederland. Leden van de Rabobank Eemland kunnen stemmen op hoe de lokale Rabobank Eemland hun sponsorgeld verdeeld over de clubs en instellingen die deelnemen aan Rabo Clubsupport. ZPC AMERSFOORT is er daar één van en we kunnen je stem goed gebruiken. Ben je dus lid van de Rabobank (dat kan je ook worden via hun App als je daar bankiert) breng dan je stem uit op ZPC AMERSFOORT.

Ons doel

Jaarlijks organiseert ZPC AMERSFOORT een kamp voor alle jeugd van de club. Tijdens het zomerkamp worden allerlei activiteiten georganiseerd op het gebied van samen spelen en kamperen, de natuur, sportieve activiteiten: – vrij zwemmen in de Octopus – een spannende vossenjacht – levend stratego – spelen in de bossen – BBQ