Waterpoloseizoen is gestart!

In feite is op maandag 16 augustus het seizoen 2021-2022 van start gegaan. In de twee laatste twee weken van augustus zijn er al wat “opwarmings’trainingen ingepland.

Inlooptrainingen: op de dinsdagen en donderdagen, in het Torenbad. Van 19:00 tot 20:00 uur zijn alle kinderen <16 jaar welkom, van 20:00 tot 21:00 uur de ouderen. Alleen banen zwemmen, geen ballen!

Op 30 augustus gaat het jaarrooster voor de trainingen in. Twee weken daarna al de eerste competitiewedstrijden.
Zie de gegevens bij “Dit weekeinde”.
Attentie al voor het eerste juryrooster!

Heren 1 (en 2) is zeker al in training. Onder leiding van Jeroen Cavaljé.
De jeugd krijgt daarbij ook alle kans. De trainingen zijn aangevuld met de B-spelers Pepijn ten Broek (15 jaar), Mart Hoegen (15 jaar)en Senna Nijhof (16 jaar). In deze week had Jeroen Cavaljé een aantal oefenwedstrijden gepland waar deze drie jongens veel speeltijd kregen.

Ook mochten ze mee op trainingsstage in het buitenbad van Vroomshoop. In de morgen een training waar de de nulmetingen (o.a. 400m) gedaan zijn. En in de middag speelden ze eerst een oefenwedstriijd tegen Het Ravijn (H1) mee en daarna met heren 2 tegen Vriezenveen. Ondanks de vermoeiende week versloeg heren 2, met onder andere 4 doelpunten van Pepijn en 3 van Senna en een ijzersterke Mart op de midachter, de thuisploeg. Leuk bericht!

Zie hier een paar impressies:

Instructie van Jeroen
wateroefeningen