Van Mossel KIA sponsor Dames 1

Op 15 juli tekende KIA (wederom) het sponsorcontract met Dames 1!

Van Mossel Kia Amersfoort zegt  trots te zijn op de voorzetting van het partnership met het ambitieuze waterpoloteam van Mossel Kia  Dames 1 van ZPC Amersfoort.
Jeroen Thiel en Frank Daalhuisen tekenden namens Van Mossel Kia met Hans van Leur en Mirjam Oelen van ZPC Amersfoort het contract voor het seizoen 2021-2022.
Zij wensen de dames onder aanvoering van captain Dana van Leur een spannend en sportief waterpoloseizoen waarin zij opnieuw hun grote ambitie om vanuit de eerste klasse bij de Nederlandse top aan te sluiten gaan realiseren. Hopelijk met veel publiek bij de thuiswedstrijden in het prachtige Amerena te Amersfoort.

Reactie van Dames 1: 
Wij zijn erg trots op onze Dames 1 sponsor! De mannen van Van Mossel Kia kwamen langs bij onze laatste training van dit seizoen om het sponsor contract te tekenen. We hopen op een mooi, sportief seizoen met veel wedstrijden waar de medewerkers van Van Mossel Kia kunnen komen kijken!

Dames 1 temidden van sponsors
Sponsors en bestuur