Anouk lost Corona op met alternatieve trainingen!

Anouk Uleman is een zeer gewaardeerde speelster van Dames 1. Zij maakt zich ook zorgen rond de Corona. Maar ze komt met suggesties. In dit geval geven we die graag door.

Nu het waterpolo tijdelijk stil ligt is het natuurlijk wel belangrijk om in beweging te blijven. Ik bied NatuurlijkSportief trainingen aan in kleine groepen van 3 sporters. Vanwege het uitvallen van de trainingen en wedstrijden ben ik erg flexibel qua tijd. Dus ook op de tijden dat we normaal waterpolowedstrijden speelden (zateragmiddag/begin van de avond) kan ik trainingen verzorgen.

NatuurlijkSportief is een vernieuwend en uniek beweegconcept waarbij we van sporten weer buitenspelen maken. Sporten was niet eerder zo eenvoudig, vrij en functioneel. Ga mee de natuur in, ontdek wat je al kan en daag jezelf uit met wat je tegenkomt. Sleep een tak, til een steen, loop door het gras, sta op één been. Zo hard, zo vaak, zo zwaar en zo veel als jij wilt. Kijk om je heen en zoek kleine of grote uitdagingen om jezelf te testen, te verbeteren en goed te voelen.

Lijkt je dit wat als vervanging van je waterpolotraining en/of -wedstrijd, mail dan naar anouk@natuurlijksportief.nl of bel/whatsapp naar 06 19 84 70 27 voor een afspraak of meer informatie.