Waterpoloschool: nog plaats voor Jeugd E

Door een overweldigend aantal aanmeldingen (40) zit de Waterpoloschool voor de C/D leeftijd vol. Wij hanteren het maximum aantal kinderen van 40 omdat wij de kinderen voldoende aandacht van de trainers (4 trainers, maximaal 10 per trainer) en badruimte willen bieden. Voor de kinderen die nu voor de C/D worden aangemeld kunnen wij op dit moment helaas geen plek meer garanderen. Wel gaan wij kijken wat eventuele mogelijkheden zijn om op locatie Amersfoort uit te breiden en zullen we in overleg gaan met de waterpoloschool in Utrecht. Mocht je nog interesse hebben, meld je dan wel svp wel aan, dan hebben wij in beeld wie nog interesse hebben en kunnen we jullie op de hoogte houden.

Voor de E leeftijd hebben we nog voldoende plek. Dus meld je snel aan en vraag ook teamgenootjes en vriendjes om te komen trainen.

Voor verdere gegevens zie: Waterpoloschool