Amerena sluit haar deuren vanwege het coronavirus tot en met 6 april.

Update 15 maart 21.00 uur

Beste verenigingsgenoten,

Het bericht dat ook sportclubs moeten sluiten om de uitbreiding van het coronavirus te beteugelen is u waarschijnlijk niet ontgaan. Dit is ook van toepassing op ons thuisbad Amerena.

Vanaf vanavond 18.00 uur is Amerena gesloten voor alle sportactiviteiten tot en met 6 april. We hadden al onze zwemsportactiviteiten al opgeschort tot en met 31 maart. Dit wordt nu tot en met 6 april. Rond deze datum zal er meer bekend worden of we weer in Amerena kunnen sporten of dat we onze zwemactiviteiten nog langer moeten uitstellen. Houdt u hiervoor onze eigen website en die van Amerena in de gaten en uiteraard de berichtgeving van de overheid over de stand van zaken rond het coronavirus.

Om uw conditie op peil dagen wij u uit om mee te doen aan de ZPCHALLENGE. Op Faceboek vindt u daar meer over. #zpchallenge #iktrainanders. Veel plezier hierbij!

Namens het bestuur,

Ronald Pijtak
secretaris.———————————————————————————————————–
Beste leden en ouders van onze jeugdleden,

Ook Amerena neemt maatregelen i.v.m. het Coronavirus. Deze maatregelen zijn gepubliceerd op de site van Amerena.

Het stoppen van alle verenigingsactiviteiten zoals in het bericht van Amerena staat, komt overeen met het reeds genomen besluit van het bestuur om alle trainingen, wedstrijden etc. tot en met 31 maart af te gelasten.

Ondanks dat Amerena open is, kunnen leden van ZPC AMERSFOORT niet onder de vlag van onze vereniging in Amerena sporten. Dit omvat ook de krachttraining bij Geerestein.

Met sportieve groet,

Ronald Pijtak
secretaris