Gezellige minioren sint-activiteit

Bijna 5 december ……… dus pepernoten bakken met onze minioren!

Zaterdagmorgen 30 november eerst samen lekker trainen. Daarna met je zwemvriendjes en -vriendinnetjes in het in Sinterklaas-sfeer versierde clubhuis de lekkerste pepernoten van Nederland bakken. Wie wil dat nou niet?

Dankzij de hulp van een aantal minioren ouders (boodschappen doen, airfryers beschikbaar stellen en begeleiden) hebben de minioren zwemmers een hele geslaagde ochtend gehad. Natuurlijk hoort bij pepernoten bakken ook het “lange” wachten als het deeg de airfryer in gaat. Maar wachten met limonade en pepernoten (uit de supermarkt) is al iets minder erg.  En door de oplossing van de minioren coaches was het wachten ineens helemaal niet meer erg, maar juist leuk:

  • een kleurwedstrijd van onze draak mascotte kleurplaat
  • een paar oud-hollandse bordspelletjes.

Een goede mix van samen bezig zijn (pepernoten bakken), beetje competitie want daar houden we van (kleurwedstrijd) en samenwerken (bordspel aan elkaar uitleggen en samen spelen).

En wat een mooie ingekleurde draken hebben ze gemaakt! De winnaars gingen met een heerlijke chocoladeletter naar huis.

Kortom, een hele leuke ochtend die voor herhaling vatbaar is. Alle hulpouders en trainers bedankt! De foto’s spreken voor zich.