Doe mee! Bestel nu!

Beste ZPC Sporters en leden,

Ook dit jaar organiseren we weer met alle afdelingen (Zwemmen, Waterpolo, Sterrenplan, Synchroonzwemmen en Schoonspringen) een aantal sponsoracties waaronder de grote Sinterklaas-actie.

Iedere afdeling spaart voor sportieve doelen voor het seizoen 2019 / 2020 zoals trainingsstages, materialen en extra toernooien en wedstrijden. Het geld gaat dus vooral naar de teams en sporters!

Voor de waterpolo-afdeling sparen de leden dit jaar voor het volgende:
1. De deelname van het team aan toernooien, eigen persoonlijke bijdrage (extra) trainingen, het kamp en het gebruik voor teambuilding activiteiten. Dit kan in het lopende seizoen worden bepaald door de teamcoach in overleg met één van de Waterpolo-coördinatoren.
2. Als bijdrage aan de ZPC AMERSFOORT waterpolomaterialen draagt iedereen 10% van de winst af aan de Waterpolo-afdeling tot een maximum van 10 euro per deelnemend lid. De rest is voor jou en je team!

Wat is de bedoeling?
Het is de bedoeling dat je zoveel mogelijk Sinterklaas-producten gaat verkopen.
Je kunt dit doen door je familie en vrienden te vragen, je kunt de intekenlijst meenemen naar school, je ouders kunnen op hun werk aan collega’s vragen, of je kunt langs de deuren gaan en het aan je buren vragen. We hebben nu ook een Sinterklaaspakket in het assortiment opgenomen. Bijna de helft van de omzet is voor jou! Dus… doe goed je best! De actie loopt tot 21 november, je hebt dus ruim de tijd voor de verkoop.

Hoe werkt dit precies?
In de bijlage (downloaden) vind je:
– Een flyer met overzicht van alle producten!
– Een intekenlijst met een overzicht met alle producten en prijzen. Het is handig als je deze in kleur kunt uitprinten. Op deze manier kun je aan iedereen laten zien wat voor lekkere dingen ze kunnen kopen.
– Print deze uit. Hierop kunnen de mensen aangeven wat en hoeveel ze willen kopen. Het is een goed idee als de mensen vooraf betalen. Zorg voor voldoende wisselgeld wanneer je op stap gaat! Als mensen niet vooraf betalen dan moet je het bedrag voorschieten. Is de lijst vol? Print er dan gewoon nog één!

Bestellen in de ZPC Webshop
Heb je iedereen gevraagd: tel al je bestellingen bij elkaar op en plaats je bestelling in de ZPC AMERSFOORT webshop https://shop.zpc-amersfoort.nl/.

Je moet daar je bestelling ook meteen online betalen. Instructies staan op de
website. Je kunt daar ook aangeven voor welke afdeling, team of sporter de
bestelling bedoeld is.
Bewaar je intekenlijst voor de aflevering! Rechtstreeks bestellen op de Webshop kan ook. Bestellingen doorgeven kan tot donderdag avond 21 november om 23.59 uur!

Wanneer/hoe lang loopt de actie?
Je mag direct beginnen te verkopen. Op vrijdagmorgen 22 november worden de bestellingen doorgegeven aan de bakker. De bakker heeft 1 werkweek nodig om alles te kunnen bakken!

Ophalen van de bestellingen kan in de Amerena

  • donderdagavond 28 november (18.00 – 21.00),
  • vrijdag 29 november (18.00 – 21.00) en
  • mogelijk zaterdag 30 november (9:00-10:30)

Daarna kun je alles afleveren!

Heb je vragen stel die aan de afdelingscoördinator (zie beneden).

Heel veel succes en plezier met de verkoop!

De Sinterklaas commissie (Waterpolo) van ZPC AMERSFOORT

  • Dana van Leur waterpolo (contact Dames 1)
  • Roy van Beek waterpolo (contact senioren)
  • Jurgen Joosten waterpolo (contact jeugd / algemeen contact)