Masters zwemmers ZPC AMERSFOORT de besten van Nederland!

Traditiegetrouw begint het nieuwe zwemseizoen voor de masters met de Nationale masters Clubmeet. Dit jaar werd deze georganiseerd door zwemvereniging Steenwijk 34. Uit heel Nederland namen er 17 teams deel; door nieuwe wedstrijdmasters die zich bij onze club hebben aangesloten, had ZPC AMERSFOORT zelfs 2 teams ingeschreven en kwamen we met 21 zwemmers aan de start. Er werd zo vroeg in het seizoen al meteen hard gezwommen: de dames estafette 160+ (Marije, Larissa, Lesley en Lidia) verbeterde zelfs een Nederlands Masters record. Voor de derde achtereenvolgende keer wisten wij de wisselbeker mee terug te nemen naar Amersfoort; het tweede team veroverde een sterke zevende plaats!
Het was zoals altijd een zeer sportief en gezellig evenement en een goede gelegenheid om nieuwe clubleden beter te leren kennen. De mooie prestaties zijn een goed uitgangspunt voor het komende seizoen.